NL|EN

Over het netwerk

Het Enterprise Europe Network is een initiatief van de Europese Commissie (DG Growth) dat de Europese kmo's wil ondersteunen en adviseren. De netwerkpartners zijn stevig verankerd in de diverse Europese regio's en goed geplaatst voor het verlenen van informatie omtrent Europese regelgeving en financiering, voor het faciliteren van bedrijvencontacten en het helpen opstarten van transnationale innovatieve projecten.

Enterprise Europe Network Vlaanderen

Wie zijn we?

Vanaf 1 januari 2015 is het nieuwe consortium Enterprise Europe Network Vlaanderen gestart met Flanders Investment & Trade (het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen) als nieuwe partner. Vanaf nu vormen het Agentschap Ondernemen, het IWT en Flanders Investment & Trade de Vlaamse schakel van het Enterprise Europe Network.

Enterprise Europe Network Vlaanderen behoort tot een netwerk van meer dan 600 partnerorganisaties in de EU, met 4.000 ervaren medewerkers. Dankzij dit netwerk kunnen wij u snel betrouwbare informatie leveren over de Europese wetgeving en de regelgeving in andere lidstaten. Daarnaast kunnen wij via dit netwerk uw bedrijf gericht in contact brengen met bedrijven uit andere landen die op zoek zijn naar samenwerking op economisch of technologisch vlak. Het netwerk heeft bovendien enkele antennes buiten Europa.