NL|EN

Zakendoen in Europa

Bent u op zoek naar nieuwe zakenpartners in Europa voor commerciële, technische en/of financiële samenwerking ? Het Agentschap Innoveren en Ondernemen kan u helpen met uw prospectie via het Enterprise Europe Network.

Internationale Handelsvoorstellen

NIEUW! De Partnering Opportunities Database

Bent u op zoek naar zakenpartners in Europa voor commerciële, technische en/of financiële samenwerking ?

Via de Partnering Opportunities Database kan het Enterprise Europe Network Vlaanderen u helpen bij uw prospectie naar geschikte kandidaten. Deze databank bevat internationale zakenvoorstellen van ondernemers die op zoek zijn naar handelspartners of nieuwe afzetmarkten in de 28 lidstaten van de Europese Unie en aangrenzende regio’s.

Vanaf nu kunt u zelf uit de Partnering Opportunities Database een selectie maken van zakenvoorstellen die voor uw bedrijf interessant kunnen zijn. U krijgt hierbij de mogelijkheid om u als klant gratis te registreren en nieuwsbrieven op maat aan te maken.

Ook u kunt in een zakenprofiel de gezochte samenwerkingsvorm en het profiel van uw potentiële partner voorstellen en laten verspreiden via deze databank. Contacteer hiervoor de Enterprise Europe Network verantwoordelijke in uw provincie.

Indien u samenwerking zoekt op het vlak van onderzoek, technologische ontwikkeling en innovatie dan kunt u vanaf nu terecht bij het Agentschap voor Innoveren en Ondernemen.

Internationale bedrijvencontactdagen

Op zoek naar nieuwe handelspartners in het buitenland? 

In de marge van een toonaangevende vakbeurs of een belangrijk congres in een specifieke sector organiseert het Enterprise Europe Network regelmatig internationale business-to-businesscontactdagen.

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen biedt een actieve ondersteuning voor deze internationale ontmoetingsdagen.

Tijdens de B2B-contactdagen ontmoet u ondernemers op basis van een afsprakenprogramma dat u zelf samenstelt. Met een zakenprofiel geeft elke deelnemer vooraf aan welke specifieke producten en samenwerking hij zoekt of aanbiedt. Zo selecteert u de bedrijven die u wenst te ontmoeten en kunt u doelgericht te werk gaan.

U vindt de B2B-contactdagen die wij in 2016 mee ondersteunen hier.

Business Cooperation Newsletter

Hier vindt u onze maandelijkse elektronische Business Cooperation Newsletter met een selectie van de meest interessante Europese samenwerkingsvoorstellen. Via deze LINK vindt u overzicht van de reeds verschenen Business Cooperation Newsletters.

Wenst u onze elektronische Business Cooperation Newsletter te ontvangen ? Stuur ons een mail met uw gegevens en dan zetten wij uw naam op de mailinglijst.