Business Connection Forum “Digital Technologies meet Applications”

Datum:
Locatie: Paleis der Academiën, Brussel
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Op 28 juni organiseren het Enterprise Europe Netwerk en Silicon Europe het “Business Connection Forum” in Brussel. Dit matchmaking event biedt u de kans belangrijke actoren te ontmoeten actief in de waardeketen van digitale technologieën.

Digitale technologieën (micro- en nano-electronica, photonica, embedded software en ICT) zijn alomtegenwoordig in toepassingsgebieden als gezondheid, mobiliteit, energie, telecommunicatie, slimme steden, productietechnieken van de toekomst en zoveel meer. Hierdoor spelen ze een unieke rol in het overbruggen van de kloof tussen wat op dit moment technisch haalbaar is, en, wat er nog nodig is om die producten en oplossingen te creëren die tegemoet komen aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

Bedrijven en organisaties actief in een of meer van deze toepassingsgebieden kunnen op het Business Connection Forum kennismaken, ideeën uitwisselen en zakelijke opportuniteiten verkennen. Door de handen in mekaar te slaan bereiken wij voor dit event een groot aantal bedrijven op internationaal niveau: Silicon Europe vertegenwoordigt nl. meer dan 2000 leden, het Enterprise Europe Netwerk bestaat uit 600 ledenorganisaties die kmo’s met internationale ambities ondersteunen. Het Business Connection Forum biedt gegarandeerd een internationaal platform voor zakelijke matchmaking! We bieden via deze B2B tot wel 10 afspraken per dag aan met potentiële partners uit de industrie.

Hoe komt u nu aan die interessante afspraken? Heel eenvoudig! U maakt eerst een profiel aan via de website http://www.b2match.eu/2017BusinessConnectionForumBrussels waarin u uw onderneming in het Engels voorstelt en welke partner u zoekt. Enkele weken voor het event ontvangt u een mail waarin u gevraagd wordt te kijken met wie u een afspraak wenst te maken. Wederzijds zullen andere bedrijven u ook uitnodigen. Daags voor het event krijgt u uw gepersonaliseerde agenda toegestuurd.

Uw profiel online zetten kan tot 27 juni. Maar hoe sneller hoe beter natuurlijk! Meetings met andere bedrijven kan u aanvragen van 21 mei tot 27 juni.

Deelname aan het Business Connection Forum is gratis. Om de kwaliteit van de meetings te waarborgen, en last minute annulaties te voorkomen, zullen wij no-shows €50 aanrekenen wanneer zij niet minstens 3 dagen voor het event de organisatie informeren.

Meer info: Anne Depré (Tel. 016-31 10 56 of anne.depre@vlaio.be)  & Johan Lecocq (Tel. 016 21 14 10 of johan.lecocq@dspvalley.com)