Chem-Match: Corporates meet Start-ups 2022 “Green & Digital”

  • 8 augustus 2022

Matchmaking event om samenwerking tussen de chemische industrie en start-ups te initiëren!

De chemische industrie staat tegenwoordig voor diverse uitdagingen. Thema's als digitalisering, procesverbeteringen, ecologische en sociale verantwoordelijkheid, toeleveringsketens en energiecrisis vormen een nieuwe bedrijfsvoering voor bedrijven. De druk om te innoveren is hoog, terwijl de benodigde tijd een obstakel blijft. Ambitieuze bedrijven vertrouwen op coöperatieve benaderingen om te innoveren. Ze gebruiken de dynamiek in de start-up scene om hun onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen te versnellen.

Het evenement "Chem-Match: Corporates meet Start-ups" geeft een impuls aan de chemische open innovatie. Net als in de succesvolle edities van 2019 tot en met 2021 matchen we corporates met start-ups op het gebied van chemie, biotechnologie, bio-elektronica, milieutechnologieën en duurzaamheid, digitaal procesmanagement en digitale innovatie.

Hessen Trade & Invest met het Enterprise Europe Network en de projectpartners CIEX Europe Conference, 5-HT Digital Hub Chemistry & Health, International Sustainable Chemistry Collaborative Centre (ISC3), Infraserv at Industry Park Höchst, European IP Helpdesk en EIT Manufacturing Central bieden dit speciale evenementformaat voor ontmoeting en discussie over samenwerking tussen bedrijven en startups.

  • Corporates/Chemical Companies
    ontmoeten innovatieve start-ups tijdens het matchmaking event op 6 en 7 oktober.
     

Schrijf je nu gratis in met je individuele samenwerkingsaanvraag en check op geschikte partners. Houd er rekening mee dat deelname is voorbehouden aan start-ups en bedrijven uit de chemie, biotechnologie, bio-elektronica, milieu en digitaal / IT.