Eurostars Life Sciences matchmaking event - Gent (BE)

  • 27 mei 2020

In het kader van de Eurostars-oproepen (eerstvolgende deadline is 3 september 2020), organiseren het Enterprise Europe Network en de openbare financieringsinstanties uit België, Nederland en Nordrhein-Westfalen (D) op 27 mei 2020 een matchmaking evenement voor bedrijven en onderzoekers die geïnteresseerd zijn en/of actief zijn in Life Sciences (zowel Health, Biotech, Medtech als Agrotech). Dit evenement voorziet de mogelijkheid om je idee of vraag via een korte pitch te presenteren en biedt een uitgelezen kans om potentiële internationale partners (bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen) te vinden voor het opzetten van gezamenlijke onderzoeksprojecten.

Eurostars financiert internationale, innovatieve projecten, geleid door KMO’s die O & O uitvoeren. Met zijn bottom-up benadering ondersteunt het de ontwikkeling van innovatieve producten, processen en diensten. Het is een ideale eerste stap in internationale samenwerking, waardoor kleine bedrijven hun expertise kunnen combineren en delen en profiteren van samenwerking buiten de nationale of regionale grenzen.

Voorafgaand aan de pitching en matchmaking sessies krijgen deelnemers de gelegenheid kennis te maken met de nieuwste diensten en financieringsmogelijkheden die het Eurostars-programma biedt aan KMO’s en de manier waarop projecten kunnen worden ingediend.

Het Eurostars evenement is gepland op de dag vóór de Knowledge for Growth-conferentie, één van de grootste conferenties in Europa op het gebied van Life Sciences, die zal plaatsvinden op dezelfde locatie.

In geval van annulering van de Knowledge for Growth-conferentie als gevolg van de coronamaatregelen, zal het Eurostars Life Sciences matchmaking evenement virtueel georganiseerd worden: presentaties en bilaterale gesprekken zullen online plaatsvinden.

Het Eurostars Life Sciences matchmaking event is gratis, maar vooraf registreren is noodzakelijk! Deelnemers kunnen ook genieten van de Knowledge for Growth-conferentie tegen een gereduceerde prijs (40% korting op de algemene registratiekosten).

Meer info en registratie: www.Eurostars-KnowledgeforGrowth-2020.b2match.io

Datum: 27 mei 2020, 11:00h – 17:00h
Locatie: Gent ICC - International Convention Center | Familie van Rysselberghedreef 2 bus 1 - Citadelpark | 9000 Gent

 

banner Eurostars