Eurostars Life Sciences virtueel matchmaking event: presentaties en pitches online!

  • 28 augustus 2020

In het kader van de Eurostars-oproepen organiseren het Enterprise Europe Network en de openbare financieringsinstanties uit België, Nederland en Nordrhein-Westfalen (D) op 9 september 2020 een virtueel matchmaking evenement voor bedrijven en onderzoekers die geïnteresseerd zijn en/of actief zijn in Life Sciences (zowel Health, Biotech, Medtech als Agrotech).

Via online B2B-meetings biedt dit gratis matchmaking evenement een uitgelezen kans om potentiële internationale partners (bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen) te vinden voor het opzetten van gezamenlijke onderzoeksprojecten.

De Eurostars presentaties en geselecteerde pitches zijn nu online beschikbaar voor alle geregistreerde deelnemers om hen te helpen bij de selectie van gesprekspartners en de voorbereiding van de virtuele gesprekken.

De algemene en regionale Eurostars presentaties geven informatie over de nieuwste diensten en financieringsmogelijkheden die het Eurostars-programma biedt aan KMO’s en over het opzetten van een internationaal project. In de pitchvideo's presenteren KMO’s hun projectidee of expertise.

Indien zij vragen hebben, kunnen de deelnemers online meetings aanvragen met de sprekers en pitchers. Deze meetings worden ingepland tijdens de virtuele matchmaking sessie op 9 september 2020.

Schrijf u nu in en ontvang de link naar alle presentaties en pitches!

Meer info en registratie: www.Eurostars-KnowledgeforGrowth-2020.b2match.io