G-STIC 2020 Online matchmaking event

Datum:
Locatie: Virtueel matchmaking event
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Om de Sustainable Development Goals (SDG's), 17 internationaal overeengekomen ambitieuze doelen om de wereld tegen 2030 naar een duurzamere toekomst te brengen, te bereiken, moeten we dringend de grootschalige implementatie van baanbrekende marktklare technologische oplossingen versnellen.

We moeten daarom allemaal elke gelegenheid aangrijpen om revolutionaire ideeën, best practices en geleerde lessen uit te wisselen.

Wilt u uw trackrecord in technologische innovatie voor de SDG's onder de aandacht brengen en nieuwe klanten aantrekken?

Of wenst u grensoverschrijdende contacten en samenwerkingen aan te gaan, internationale zakelijke kansen te creëren en commerciële, technologische of onderzoekspartnerschappen op te bouwen?

Neem dan deel aan het G-STIC 2020 online matchmaking evenement dat van 26 tot 28 oktober wordt georganiseerd door het Enterprise Europe Network (EEN) tijdens de 4de conferentie van de Global Sustainable Technology and Innovation Community (G-STIC). Deelnemers kunnen overal ter wereld live meedoen om nieuwe kansen te bespreken om bij te dragen aan een duurzame wereld en contact te leggen met mensen die zich inzetten voor de SDG's.

Het EEN matchmaking evenement biedt KMO's, start-ups, grote bedrijven en onderzoeksorganisaties een unieke kans om potentiële internationale partners te vinden en te ontmoeten en om nieuwe samenwerkingen op te starten.

Dit online matchmaking evenement is gefocust op technologische oplossingen met betrekking tot de 7 maatschappelijke uitdagingen en 5 cross-sectorale thema's die tijdens de G-STIC-conferentie worden besproken. Of uw organisatie nu technologische innovaties aanbiedt of zoekt om deze uitdagingen aan te gaan, deelname aan de bilaterale B2B-bijeenkomsten geeft u een unieke kans om de juiste partner te vinden voor commerciële overeenkomsten en voor samenwerking op het gebied van onderzoek en technologie.

Deelname aan zowel de G-STIC 2020 conferentie als het online matchmaking event is gratis, maar om dit matchmaking event bij te wonen is het verplicht om u afzonderlijk te registreren op het b2match platform met een volledig profiel.

 

Meer informatie over het evenement is te vinden op de volgende websites:
https://g-stic2020.b2match.io/
https://www.gstic.org/2020/