Nieuws

  • 19 februari 2019

Maak je klaar voor de nieuwe Verordeningen medische hulpmiddelen en medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek!

Met de nieuwe Verordening (EU) 2017/745 betreffende medische hulpmiddelen (VMH) en Verordening (EU) 2017/746 betreffende medische hulpmiddelen voor in-vitrodiagnostiek (VMHIVD) sluit de EU-wetgeving beter aan op technische innovaties, ontwikkelingen in de medische wetenschap en
  • 15 februari 2019

Europa zet schouders onder deel- en platformeconomie

DE DEEL- EN PLATFORMECONOMIE ZORGT NU AL VOOR MEER DAN 400.000 JOBS IN EUROPA EN DAT AANDEEL ZAL DE VOLGENDE JAREN ENKEL TOENEMEN. DAAROM HELPEN EUROPESE BELEIDSMAKERS KMO’S VOORTAAN ACTIEF BIJ DE UITBOUW VAN HUN BUSINESS.
  • 18 januari 2019

Erasmus for Young Entrepreneurs zit in de lift

Het alom geprezen Erasmusprogramma biedt studenten al meer dan 30 jaar de kans om buitenlandse ervaringen op te doen aan tal van Europese universiteiten en hogescholen.
  • 1 februari 2019

WCM training missions in Japan

How to improve productivity and reduce costs in manufacturing! European Commission-funded programme in Japan - Call for applications In-depth analysis of Japanese manufacturing methodology.
vrouw met laptop en pijlen die naar verschillende richtingen wijzen
  • 13 december 2018

Europese Commissie gaat de strijd aan tegen sociale dumping

Gelijk loon voor gelijk werk op dezelfde plaats’, dat is het basisprincipe van de nieuwe richtlijn voor detachering binnen de EU.
  • 15 februari 2019

Douaneformaliteiten na de Brexit: wat moet u weten?

Aan de andere kant van het kanaal is er nog geen witte rook: gaan het VK en de EU met of zonder deal uit elkaar? De klok tikt intussen genadeloos verder.
  • 1 februari 2019

B2B ‘Life-on-Chip – The road from idea to reality, 22/2/19

Menselijke cellen en organen combineren met nanotechnologie, 3D-printen en artificiële intelligentie? Cross-over innovaties die alternatieven bieden voor dierproeven en toelaten om geneesmiddelen te ontwikkelen op maat van de patiënt?
halve vlag UK, halve vlag EU
  • 11 december 2018

Bereid u voor op de Brexit met deze 6 tips

De moeizame brexitonderhandelingen beroeren de gemoederen aan weerskanten van het kanaal. Het kan in theorie nog alle kanten op, maar 29 maart 2019 komt met rasse schreden dichterbij.