B2B Matchmaking Evenement ‘CES 2018’

Datum:
Locatie: Las Vegas, VS
Toevoegen aan persoonlijke kalender

CES, Las Vegas International Consumer Electronics Show, is 's werelds grootste beurs gericht op consumententechnologie. In het kader van CES 2018 wordt een B2B Matchmaking georganiseerd waar u tijdens korte meetings met verschillende potentieel strategische partners en klanten contacten kan leggen. Interessant voor zowel marktleiders als pioniers, start-ups en andere innovatieve bedrijven.

 

CES, Las Vegas International Consumer Electronics Show (9-12 januari 2018), is 's werelds grootste beurs gericht op consumententechnologie, die staat voor innovatie en het potentieel van technologie. Het is de “place to be” om alle nieuwe ontwikkelingen te ontdekken in wel 24 verschillende productcategorieën. Dit gaat van toepassingen in auto’s tot nanotechnologie. Er wordt dus niet alleen gefocust op producten en diensten uit ICT, maar ook op vele andere sectoren, onder andere op energiemanagement, fitness en sport, gezondheid en biotech, telecom, media en robotica. Voor de 51e editie zijn meer dan 4000 exposanten en 180.000 professionelen aanwezig uit de hele wereld.

 

In het kader van CES 2018 wordt van 7 t.e.m. 11 januari 2018, voor en tijdens CES, een B2B Matchmaking georganiseerd waar u tijdens korte meetings met verschillende potentieel strategische partners en klanten contacten kan leggen. Op het event kan u producenten, investeerders, distributeurs en retailers ontmoeten. Vorig jaar namen er 166 bedrijven deel aan de Matchmaking vanuit 16 landen. De B2B matchmaking en een bezoek aan CES zijn interessant voor zowel marktleiders als pioniers, start-ups en andere innovatieve bedrijven.

 

Doelsector: Automotive, elektro, energie, ict, lucht- en ruimtevaart, media en communicatie, onderwijs en vrije tijd en sport.

Inschrijven kan via https://www.b2match.eu/eaec-ces2018.

 

Contactpersoon:

Caroline Tersago

Project manager Enterprise Europe Network - FIT

T +32 2 504 88 76

caroline.tersago@fitagency.be