Matchmaking event Drone-Days

Datum:
Locatie: Brussels Expo
Toevoegen aan persoonlijke kalender

U wenst uw commercieel project een boost te geven of uw activiteit in het buitenland te ontwikkelen op het vlak van civiele drones? Drones openen steeds meer nieuwe perspectieven in verschillende sectoren en diensten. 

Drone Days 2018 is dé beurs die, reeds 4 edities lang, een synergie tot stand brengt tussen bedrijven die actief zijn op de markt van de drones en de bedrijven waarvan de kernactiviteit baat kan hebben bij het gebruik van drones. Drone Days heeft zowel een exhibition area als een flight zone en er zijn ook workshops en pitching.  

In het kader van Drone Days 2018 wordt op 9 en 10 maart 2018 een B2B Meet & Match georganiseerd. U kan er tijdens korte meetings nieuwe contacten leggen met bedrijven, overheden en instellingen. Via de matchmaking website van Drone Days maakt u zelf uw bedrijfsprofiel op en kan u zelf uw afspraken plannen met exposanten en beursbezoekers die aan dit evenement deelnemen. Vorig jaar vonden er in totaal 220 meetings plaats met deelnemers uit 17 verschillende landen.

Uiterste inschrijvingsdatum? 2 maart 2018 via deze link: https://dronedays-2018-brokerage-event.b2match.io/
Prijs:  

  • Bedrijven, investeerders, advocaten- en verzekeringskantoren: 120 Euro
  • Universiteiten, clusters en onderzoekscentra: 100 Euro
  • Exposanten: gratis

Toegangsticket Drone-Days Expo (10 euro) inclusief in prijs

Contact: Caroline Tersago, project manager Enterprise Europe Network - FIT
T 02 504 88 76
caroline.tersago@fitagency.be

 

pdf bestandDRONE-DAYS 2018 - presentatie NL.pdf (1.16 MB)