Vlaams-Nederlandse handelsdag

Datum:
Locatie: BluePoint Antwerpen, Filip Williotstraat 9, Antwerpen
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Als buurland blijft Nederland aantrekkelijk voor Vlaamse bedrijven om internationale ervaring op te doen. Maar ook voor meer ervaren bedrijven blijft het goed zakendoen bij onze noorderburen. Tijdens de Vlaams-Nederlandse Handelsdag leert u hoe u de Nederlandse markt het best benadert, hoe u uw kansen op succes verhoogt en bovendien kunt u er de juiste zakenpartner vinden.

Waarom deelnemen?

  • Kennisoverdracht door middel van panelgesprekken met ervaringsdeskundigen over diverse aspecten van het zakendoen in Vlaanderen en Nederland.
  • Netwerken met kennis- en dienstenleveranciers uit Vlaanderen en Nederland op het netwerkplein.
  • Workshops rond thema’s zoals: smart cities, het uitvoeren van werken en marktentree-benadering.
  • Eén-op-één ontmoetingen tussen Vlaamse en Nederlandse ondernemers met bijzondere aandacht voor: ICT & health, food & agrofood, creatieve sector.

B2B-matchmaking

De b2b-matchmaking is bedoeld voor Vlaamse en Nederlandse ondernemers die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Vlaanderen of Nederland. Dit zijn één-op-één ontmoetingen van elk 20 minuten. Tijdens deze editie geven wij bijzondere aandacht aan bedrijven in de ICT & health, food & agrofood en creatieve sector.

Inschrijven kan via de website: https://vlaamsnederlandsehandelsdag2018.b2match.io/

Prijs: 50 euro

Vragen? Contacteer:

Caroline Tersago
Flanders Investment & Trade - Enterprise Europe Network

T +32 2 504 88 76
E caroline.tersago@fitagency.be