VIRTUAL Artificial Intelligence in Business - Internationale B2B-conferentie

Datum:
Locatie: Online B2B-event
Toevoegen aan persoonlijke kalender

De Applied Artificial Intelligence Conference is een Oostenrijks B2B-evenement dat AI-gebruikers en leveranciers van AI-oplossingen over de hele wereld met elkaar verbindt. Tijdens de conferentie dit jaar zullen gebruikers hun ervaringen uitwisselen die zijn opgedaan met echte AI-use cases in het bedrijfsleven.

De Applied Artificial Intelligence Conference vindt al op 11 mei 2020 voor de 3e keer plaats. Er worden ongeveer 600 deelnemers uit meer dan 25 landen verwacht. Dit jaar zal de conferentie nagenoeg virtueel plaatsvinden vanwege de corona-uitbraak.

Vooraf georganiseerde virtuele B2B-afspraken zullen door het Enterprise Europe Network Oostenrijk worden georganiseerd via de nieuwe B2match-tool voor virtuele afspraken.

Steeds meer bedrijven overwegen het gebruik van intelligente zelflerende machines die hen kunnen helpen hun omzet en winst te vergroten. Efficiënt gebruik van de juiste technologieën op de juiste plaats kan bedrijven het beslissende concurrentievoordeel opleveren. Ontdek wat deze ontwikkelingen voor uw bedrijf kunnen betekenen op de Applied Artificial Intelligence Conferentie!

Meer informatie en inschrijven: Applied Artificial Intelligence Conferentie