Virtuele sessie Eurostars Life Sciences matchmaking event

  • 10 juni 2020

Op 27 mei 2020 organiseerde het Enterprise Europe Network de virtuele sessie van het Eurostars Life Sciences matchmaking event. Dit internationaal evenement is gericht op bedrijven en onderzoekers die geïnteresseerd zijn en/of actief zijn in Life Sciences (zowel Health, Biotech, Medtech als Agrotech) en op zoek zijn naar potentiële partners voor het opzetten van gezamenlijke onderzoeksprojecten.  Meer dan 170 deelnemers uit 19 landen registreerden zich voor dit online matchmaking event en in totaal vonden 159 meetings succesvol plaats!

Het tweede luik van dit Eurostars evenement gaat door op 9 september 2020, de dag vóór de Knowledge for Growth-conferentie, één van de grootste conferenties in Europa op het gebied van Life Sciences, en registratie is nog steeds mogelijk.

Zelfs als de risico’s vanwege Covid-19 verminderen, blijven we toch liever voorzichtig voor ieders veiligheid. Daarom hebben we besloten om ons evenement op 9 september volledig virtueel aan te bieden i.p.v. fysiek in Gent.

De geplande presentaties omtrent de nieuwste diensten en financieringsmogelijkheden die het Eurostars-programma aanbiedt en de KMO-pitches met projectideeën en/of expertise-aanbiedingen zullen vooraf online ter beschikking gesteld worden aan de geregistreerde deelnemers. Op 9 september kan u dan potentiële projectpartners ontmoeten en/of een antwoord krijgen op uw vragen naar aanleiding van de presentaties en pitches tijdens de virtuele matchmaking sessie. 

Meer info en registratie: www.Eurostars-KnowledgeforGrowth-2020.b2match.io

 

banner Eurostars